NYKYISET KAMPANJAT

Sulje
Kirjaudu
Kirjaudu
Uusi asiakas?
Unohditko salasanan?

Term of sales

Yleiset BSR Finland / OEMPLUS Oy:n kauppaehdot:

http://www.slamit.net/page/1/toimitusehdot

Lisäksi sovellamme BRS:n laatimia ehtoja:

PPC:n ehdot:  

1. PPC laitetta ei saa avata, eikä kopioida. Ei myöskään PPC:n ohjelmistoa tai itse PPC laitetta. 

2. PPC Sync ohjelmaa ei saa kopioida.

3. Ei ole sallittua käyttää BSR ohjelmistoa tai tulevia ohjelmistopäivityksiä ECU:n palautusohjelmointiin. 

4. PPC:tä, tai sen ohjelmistoa ei saa käyttää millään muulla tavoin kuin miten BSR / BSR henkilöstä on sen määritelleet. 

5. Ohjelmoidun ECU virtys ohjelmisto tai PPC:n ohjelmisto ei saa yrittää muokata, kopioida, jakaa tai jäljentää. 

6. Jos ECU:n ohjelmisto korvataan millä tahansa muulla työkalulla kuin PPC:llä, BSR ei voi taata PPC toimintoa kyseisessä autossa. Jos PPC on altistunut mitään edellä mainituista, on BSR:llä oikeus kieltää PPC:n ja sen omistajan tuotetuki, päivitykset ja pääsy BSR:n palvelimille. Samoin takuu päättyy ja palautusoikeus raukeaa. BSR voi ryhtyä oikeustoimiin niitä vastaan, jotka eivät noudata tätä ehtoa. PPC saa käyttää vain BSR:n ohjeiden mukaisesti.  

Juridisia tietoja:

Tiedot BSR verkkosivuilla tulevat pääasiassa kunkin valmistajilta ja ovat huolellisesti ja perusteellisesti tarkistettu. Tiedot eivät siitä huolimatta ole välttämättä virheettömät. Asiakas on tämän takia aina vastuussa tuotteen/lähetyksensä tarkistamisesta ennen sen asentamista. BSR Sverige AB pidättää itselleen oikeuden muutoksiin. 

Tekijänoikeudet ja tavaramerkit:

http://www.bsr-tuning.fi/ -sivusto on tekijäoikeussuojattu. Tämä tarkoittaa, ettei sen sisältö, kuten teksti, valokuvat ja muu materiaaleja saa kopioida, jäljentää, tallentaa tai käyttää ilman BSR Sverige AB /BSR Finalnd suostumusta.


Klarna Laskun ehdot:

Osta nyt, maksa myöhemmin!

Klarna laskun ehdot

Kun valitset maksutavaksi Klarnan laskun, asiointisi on turvallista ja helppoa.

  • Saat tilaamasi tuotteet aina ennen kuin maksat niitä
  • Maksuaika on 14 vuorokautta
  • Sinun ei tarvitse antaa maksukorttitietoja
  • Voit tarkastella laskua osoitteessa klarna.fi

Jos olet kuluttaja, sinulla on myös kuluttajansuojalain mukainen 14 vuorokauden palautusoikeus. Huomaathan, että palautusoikeus ei koske kaikkia tuotteita ja palveluja, kuten esimerkiksi lentomatkoja, tietyksi ajankohdaksi sovittuja vapaa-ajanpalveluja tai vaatimuksesi mukaan valmistettuja tai muunneltuja tavaroita.

Kun valitset maksutavaksi laskun, Klarna maksaa ostohetkellä tilauksen hinnan verkkokaupalle ja oikeus saatavaan siirtyy Klarnalle. Verkkokaupan veloittama laskutusmaksu on 3,95 €. Jos saatavaa ei makseta, Klarna lähettää maksumuistutuksen, josta Klarna veloittaa muistutusmaksun 5,00 €. Klarna veloittaa myös viivästyskorkoa korkolain mukaan. Jos saatava maksumuistutuksista huolimatta on edelleen maksamatta, Klarna voi siirtää saatavan perintätoimistolle perittäväksi, mikä voi aiheuttaa perintäkustannuksia.

Luottokelpoisuuden arviointi

Klarna tarkistaa ostohetkellä tilaajan luottokelpoisuuden, mikä voi tarkoittaa myös luottotietojen tarkistamista luottotietopalvelusta.

Henkilötietojen käsitteleminen

Henkilötietoja käsitellään henkilötietolain mukaisesti. Klarna käyttää henkilötietoja asiakasanalyysien tekemiseen, henkilön tunnistamiseen, luottokelpoisuusarviointiin ja markkinointitarkoituksiin. Henkilötunnusta käytetään kuluttajan asiakasnumerona asiakashallinnollisista syistä. Tutustu Klarnan tietoturvaselosteeseen, jos kaipaat lisätietoja siitä, miten Klarna käsittelee henkilötietoja.

Klarna Tilin ehdot:

Joustava erämaksu

Valitessasi joustavan erämaksun päätät itse, missä tahdissa haluat maksaa ostoksesi (alkaen 1/24 jäljellä olevasta summasta, kuitenkin vähintään 5,00 EUR /kk). Tämä tarkoittaa, että

  • Saat tilaamasi tuotteet, ennen kuin maksat
  • Sinun ei koskaan tarvitse antaa maksukorttitietojasi
  • Voit milloin tahansa maksaa loppusumman pois yhdellä kertaa

Kun maksat kuukausittain vähintään 1/24 (kuitenkin aina vähintään 5 EUR) joustavan erämaksun lainakorko on 19,90 %, eikä luotosta veloiteta muita maksuja. Todellinen vuosikorko ja luoton kokonaiskustannus ilmoitetaan verkkokaupan kassalla.

Kun valitset joustavan erämaksun, Klarna lähettää joka kuukauden lopussa kuukausilaskun, jolla ilmoitetaan vähintään maksettava summa. Mikäli sinulla on samanaikaisesti useita erämaksuja Klarnalla, kaikki ostokset kootaan samalle kuukausilaskulle.

Voit milloin tahansa vaihtaa pienemmän kuukausierän maksusuunnitelmaan, jolloin maksat kuukausittain vain 1 % jäljellä olevasta velasta. Näin voit tehdä maksamalla kuukausilaskulla ilmoitetun pienemmän vähimmäissumman. Lainakorko on tällöin 22,00 % jäljellä olevalle luotolle. Lisäksi kuukausittain veloitetaan 3,95 € käsittelymaksu. Maksat kuitenkin vain yhden käsittelymaksun kuukaudessa riippumatta ostojen määrästä. Esimerkiksi 1000,00 € ostokselle, joka maksetaan 12 samansuuruisessa 98,00 € kuukausierässä, todellinen vuosikorko on 34,64 % ja luoton kokonaiskustannus on 1171,00 €.

Kun haet oikeutta maksaa ostoksesi erissä, haet Klarnalta kertaluottoa. Hakemuksen yhteydessä Klarna tekee luottotietojen tarkistuksen ja hyväksyy hakemuksen lähettämällä luottosopimuksen sähköpostitse (tai kotiosoitteeseesi, mikäli kyseessä on ensimmäinen ostosi tai edellisestä ostosta Klarnalla on kulunut aikaa).

Luotonantaja on Klarna AB (publ), yhteisötunnus 556737-0431, Sveavägen 46, 111 34 Tukholma.
Klarna on luottomarkkinayhtiö, jota valvoo Ruotsin finanssivalvonta, Finansinspektionen (Box 7821, 103 97 Tukholma).

Klarnan luottosopimuksiin sovelletaan Klarnan yleisiä luottosopimusehtoja
Voit lukea lisätietoa luotosta täältä: Standardisoitu eurooppalainen kuluttajaluottotieto

Sulje
Sulje